Productpresentatie

Tijdens een klanten bezoek of vakbeurs worden u waarschijnlijk vaak dezelfde vragen gesteld. In een online productpresentatie kunt u hier prima op inspelen. Een voordeel ten opzichte van gedrukte media is dat naast tekst en beeld ook video hier een belangrijke rol kan spelen. Een video van een minuut vertelt vaak meer dan 1000 woorden. In de presentatie kan iedere op Youtube gepubliceerde video worden opgenomen en worden aangevuld met b.v. relevante technische specificaties of prijsinformatie. Deze informatie kan door het online karakter van de presentatie snel up to date worden gebracht.

Indien u bepaalde (prijs) informatie niet publiekelijk toegankelijk wilt maken dan kunt u de product presentatie (of een variant daarvan) afschermen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zo bepaalt u of uw vertegenwoordiger zelf wie toegang krijgt tot welke informatie.

Bedrijfspresentatie

Een online bedrijfspresentatie is een moderne manier om uw bedrijf in beeld te brengen. Beeldmedia ontwerpt deze geheel volgens uw huisstijl en speelt in op de mogelijkheden die touchscreen apparaten te bieden hebben. De presentatie is flexibel in te zetten. Deze is geschikt voor een groot formaat touchscreen (of beamer) én een laptop of tablet. Zo kunnen de toeschouwers op een vakbeurs of evenement naderhand uw informatie online terugzien én makkelijk delen met hun netwerk via social media. Deze functie zit namelijk verwerkt in de online presentatie zelf.

Uiteraard kunt u ook uw website inzetten om uw bedrijfspresentatie beschikbaar te maken of b.v. door het gebruik van QR codes in verschillende uitingen.

bekijk-onze

Geschikt voor groot formaat touchscreen én tablet

Ontwerp volgens uw huisstijl