Online folder

Een online folder is een eenvoudige manier om uw bezoekers van actuele informatie te voorzien. Informatie die aantrekkelijk kan worden vormgegeven, geheel volgens uw huisstijl. Wanneer uw klanten gebruik maken van een tablet kunnen zij de folder tevens offline bekijken wanneer men gebruik maakt van de gratis beschikbare app.

Een online folder kan een prima aanvulling zijn op een al bestaande gedrukte variant. Zo zou hierop het web adres van de online versie vermeld kunnen worden met een mededeling als: "Kijk hier voor actuele informatie". De online variant is immers eenvoudig en snel te updaten tegen lagere kosten dan een aanpassing en herdruk van de folder. U verlengt tevens de levensduur van de gedrukte variant wanneer deze voornamelijk voor algemene informatie wordt ingezet en de online versie voor aanvullende actuele informatie.
U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan product folders met prijsinformatie.

bekijk-onze

Online brochure

De eerder genoemde voordelen zijn uiteraard ook van toepassing op een online brochure van uw bedrijf. Een groot voordeel van online publiceren is de mogelijkheid om video toe te kunnen voegen. Videomateriaal komt vele malen beter tot zijn recht wanneer het geplaatst wordt tussen de relevante teksten en afbeeldingen in uw brochure. Het totaalconcept kan binnen enkele seconden worden ingezien door die nieuwe klant die u, of een van uw medewerkers, zojuist via de telefoon hebt gesproken. Een mailtje met het web adres is immers voldoende.

Door de ingebouwde mogelijkheid om uw online brochure of folder makkelijk te kunnen delen via social media maakt u een goede kans dat uw publicatie zal worden doorgegeven in het netwerk van uw klanten.

Uw eigen online magazine?

Offline te bekijken d.m.v. gratis App

Integreren van video en geluid