Online magazine of digitale nieuwsbrief

Een online magazine of digitale nieuwsbrief binnen de wat grotere onderneming of organisatie is een prima middel om te communiceren met uw werknemers / medewerkers. Kosten van drukwerk en eventuele verzending zijn niet meer aan de orde.

Beeldmedia ontwerpt het stramien volgens uw huisstijl en verwerkt de input van uw redactie tot een aantrekkelijk geheel. De mogelijkheid tot het gebruik van video en geluid is een pluspunt ten opzichte van de gedrukte voorganger. Een interview verrijkt met beelden van de geïnterviewde aan het woord maakt immers een andere indruk dan het lezen van een pagina tekst.

Een online magazine of digitale nieuwsbrief kan zelfs specifiek worden ontworpen voor gebruik op een smartphone indien dit is gewenst. De publicatie kan eventueel met een wachtwoord worden afgeschermd.


Een online magazine of digitale nieuwsbrief kan uiteraard ook prima worden ingezet voor het MKB of detailhandel. Door het ontbreken van drukkosten en verzending ligt het realiseren van een publicatie in magazine of nieuwsbrief style binnen ieders bereik. Ideaal voor het promoten van uw nieuwe zomercollectie, uw restaurant, of uw nieuwe range verzorgingsproducten, etc.

Ook hier is de mogelijkheid om videobeelden toe te kunnen voegen een pluspunt. Het totaalproduct heeft een hoge infotainment waarde voor uw klant.

Gebruikers van de gratis App voor tablets en smartphones kunnen uw publicatie opslaan in de App bibliotheek. Deze is hierdoor ook beschikbaar wanneer de gebruiker geen internettoegang heeft!bekijk-onze

Indien gewenst aangepast aan smartphone

Ideaal voor promotiedoeleinden