Vaak gestelde vragen

Ik heb geen website, hoe komt mijn publicatie online?

Beeldmedia is de uitgever van uw online publicaties. U heeft dus geen omkijken naar het feitelijke online plaatsen. U heeft geen domein of webhosting nodig. De publicatie zal bereikbaar zijn op: publicaties.beeldmedia.org/naampublicatie

Is mijn publicatie wel op iedere computer te bekijken?

Ja, iedere computer met een browser en recente flashplayer kan de publicatie afspelen. Ook computers met het verouderde Windows XP. Voor tablets zoals de iPad of Samsung Galaxy of smartphones is er eenvoudig een gratis App te downloaden waarin alle publicaties kunnen worden bekeken en opgeslagen. Ook zonder gebruik te maken van de App kunnen de publicaties echter worden bekeken.

Is een publicatie ook via een QR-code bereikbaar?

Ja, indien gewenst maken wij een QR-code voor u aan die u in alle media kunt gebruiken. Vooral voor publicaties omtrent evenementen of acties is dit ideaal.

Hoe moet ik video materiaal aanleveren?

Alle video's die zijn gepubliceerd op YouTube kunnen in een publicatie worden opgenomen. U kunt ook een videobestand aanleveren (MP4) indien u dit niet beschikbaar wilt maken op YouTube, dit bestand moet de h.264 codering hebben.